Sport

S-a rupt Soiledis și planurile lui Toni Petrea pentru derby-ul cu CFR sunt distruse! Ce variantă de avarie are FCSB

FCSB nu scapă de problemele de pe flancul stâng al apărării. Deși a sperat ca Soiledis să rezolve bătăile de cap venite după suspendarea lui Panțîru, Toni Petrea va trebui iar să improvizeze înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Din informațiile ProSport, Soiledis s-a accidentat și va fi înlocuit în planurile antrenorilor.

Ionuț Panțîru (24 de ani) a ajuns la patru cartonașe galbene încasate în sezonul 2020 – 2021, după o simulare făcută pe finalul primei reprize din FCSB – UTA Arad, iar acest avertisment l-a făcut pe fundașul transferat de la Poli Iași cu 250.000 de euro indisponibil pentru duelul cu CFR Cluj din weekend.

În acest context, Toni Petrea va trebui să caute încă o soluție viabilă pentru derby-ul cu CFR Cluj, programat duminică, de la 21:00.ADVERTISING

S-a rupt Soiledis și planurile lui Toni Petrea pentru derby-ul cu CFR sunt distruse! Ce variantă de avarie are FCSB 

Inițial, spre bucuria staff-ului tehnic, soluția a venit de la grecul Soiledis, refăcut în urma unei lungi absențe, dar și a infectării cu noul coronavirus.

Din informațiile ProSport, grecul Soiledis s-a accidentat și Toni Petrea nu îl va putea folosi în partea stângă a apărării, acolo unde plănuia să îl bage în locul lui Panțîru, suspendat.

În aceste condiții, FCSB va apela la o soluție de avarie cu CFR Cluj: Ovidiu Popescu, fotbalistul polivalent, care a fost folosit ca „pansament” pentru aproape toate pozițiile din defensivă și de la mijlocul terenului de-a lungul timpului.

Singurul stranier din lotul fostei vicecampioane a României, Soiledis s-a antrenat normal în ultimele săptămâni și ar fi fost pregătit din punct de vedere fizic pentru a duce un meci întreg.

Chiar dacă grecul nu a mai jucat de mai bine de două luni și jumătate, Toni Petrea a sperat că jucătorul adus de la Botoșani să poată ajuta echipa la meciul cu CFR Cluj datorită experienței sale.

Nu a fost să fie așa, astfel că grecul ratează una dintre ultimele șanse de a mai juca în tricoul roș-albaștrilor. Cel mai probabil, Gigi Becali va renunța la serviciile fundașului de 29 de ani, așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate.

O altă variantă pentru Toni Petrea ar putea fi Marius Briceag, dar jucătorul adus la echipă de Gigi Becali nu mai este de mult pe placul patronului.

sursa: prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *