NewsSport

Mircea Rednic, probleme înaintea debutului la Viitorul: „Am preferat să nu risc!” Antrenorul anunță schimbări pentru meciul cu Târgoviște

Mircea Rednic va debuta, în sfârșit, pe banca celor de la Viitorul. Ales de Hagi ca înlocuitor al lui Ruben de la Barrera, mutare anunțată în exclusivitate de ProSport, Rednic va avea ceva probleme de lot înaintea partidei cu Chindia Târgoviște.

Mircea Rednic speră să readucă Viitorul pe locurile de play-off, acolo unde Hagi își poate expune tinerii. Dobrogenii sunt la un singur pas de plutonul care se poate bate pentru campionat, dar vor trebui să treacă de vecina de clasament, Chindia Târgoviște.

Mircea Rednic, probleme înaintea debutului la Viitorul: „Am preferat să nu risc!” Antrenorul anunță schimbări pentru meciul cu Târgoviște

„Avem două absențe, Ganea și Boboc, de duminică vor intra cu echipa. Am preferat să nu risc cu ei.

Am un grup mare, am de unde alege, mai ales că vreau să dau șansa unor fotbaliști care au evoluat mai puțin în ultima perioadă, dar care au jucat titulari sezonul trecut”, a declarat Rednic la conferința de presă dinaintea meciului.

„Sper să fie un debut pozitiv. Amânarea meciului cu Sibiul m-a ajutat, pentru că am avut mai mult timp să-i cunosc pe jucători. Una e să-i vezi la televizor şi alta e să lucrezi cu ei.

Dar este şi un dezavantaj, pentru că Sibiul avea jucători importanţi care erau infectaţi. Astea au fost deciziile, noi le-am respectat şi sper ca perioada asta de o săptămână pe care am avut-o împreună să fie pozitivă”, a mai spus Rednic.

Noul antrenor al Viitorului speră să poată profita și de terenul neutru. Meciul se va juca la Giurgiu.

„Despre organizare şi condiţiile care sunt aici nu e nimic de spus, iar jucătorii sunt de calitate, sunt foarte receptivi. S-au adaptat cu uşurinţă la antrenamentele pe care le facem şi ăsta e un lucru pozitiv.

Ştiam lucrul ăsta şi de aia am şi acceptat. Ne dorim să luăm toate punctele ţinând cont că ne dorim să terminăm între primele 6 în acest an.

Legat de meciul cu Chindia, este un adversar bine organizat, a treia apărare din campionat. Îl ştiu pe Emil Săndoi, lucrează foarte bine la faza defensivă la care participă toată echipa.

E o echipă care munceşte foarte mult, sunt foarte periculoşi pe contraatac, golurile pe care le-au dat au fost doar pe intercepţie sau contraatac, deci trebuie să tratăm foarte serios acest meci.

Eu mă gândesc ca noi să facem diferenţa, dar cei de la Chindia s-au echilibrat şi prin jucătorii care au venit, cu calitate. E o echipă disciplinată, au ajuns pe locul pe care se află pentru că îşi fac treaba foarte bine, tratează jocul foarte serios.

Ţinând cont şi de faptul că jucăm pe un teren neutru, cred că e un avantaj pentru noi, dar cum nu sunt suporteri nu prea contează”, a mai spus Mircea Rednic.

Gică Popescu a dezvăluit cum au ajuns Gică Hagi și Mircea Rednic să lucreze la Viitorul

Gică Hagi a făcut o mutare supriză. După ce l-a dat afară Ruben de la Barrera a abandonat „filiera” antrenorilor străini și a adus un român. Mircea Rednic a fost alesul, deși între cei doi au avut loc mai multe dispute. Gică Popescu a dezvăluit cum s-au împăcat cei doi, dar și că negocierile au durat doar 10 minute.

„Cred că numai oamenii deștepți depășesc momentele dificile, așa cum au fost la un moment dat între Mircea și Gică. Gică a insistat ca Mircea să fie următorul antrenor, are o experiență extraordinară, a făcut performanță și ca jucător, și ca antrenor”, a dezvăluit Gică Popescu

Partida Chindia Târgovişte – Viitorul Constanţa, din cadrul etapei a 13-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 19:30, la Giurgiu.

sursa: prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *