LatestNewsSport

Suporterii lui CFR Cluj vin cu vești de ultimă oră: „Marius Șumudică rămâne antrenorul echipei”

Nucleul dur al galeriei campioanei n-a rămas impasibil în fața scandalului de proporții care a izbucnit azi la CFR Cluj. Aceștia au mers la sediul clubului, iar la ceas de seară au prezentat o variantă neașteptată pe pagina oficială de Facebook.

„Azi am participat la o scurtă discuție cu câțiva reprezentanți ai clubului nostru. Deocamdată, Marius Șumudică rămâne antrenorul echipei. O să urmeze o sedință la nivelul clubului in zilele următoare în care o să se stabilească ce o să urmeze în viitorul apropiat”, au scris pe Facebook suporterii din „Peluza Vișinie”, entitatea care îi reunește pe ultrașii lui CFR. 

Suporterii lui CFR Cluj vin cu vești de ultimă oră: „Marius Șumudică rămâne antrenorul echipei”

Astăzi, în jurul prânzului, pe aceeași pagină de Facebook apăruse un mesaj scurt despre scandalul de amploare din club: „Salutare! Ne vedem azi la ora 16:30 la Tribuna 2 în Gruia, să încheiem circul.”

Suporterii lui CFR Cluj vin cu vești de ultimă oră: „Marius Șumudică rămâne antrenorul echipei”

Ultrașii lui CFR Cluj s-au săturat de scandalul din club / FOTO: Raed Krishan (GSP)

Luptă oarbă între CFR Cluj și Marius Șumudică 

Între CFR și antrenorul Marius Șumudică se dă acum o luptă oarbă pentru plata daunelor de reziliere din contractul încheiat cu nici o lună în urmă, pentru două sezoane. Conform clauzelor, cine denunță contractul trebuie să plătească celuilalt despăgubiri importante.

Gazeta Sporturilor a intrat în posesia contractului dintre CFR și antrenorul Marius Șumudică, încheiat pe perioada 08.06.2021 – 30.06.2023, adică pentru două sezoane, dar care n-a funcționat decât o lună.

Iar obiectivele sale, stabilite de club, erau câștigarea campionatului și calificarea în grupele Champions League sau Europa League. Fără nicio referire la grupele Conference League, unde ardelenii au ajuns în urma rezultatelor înregistrate până acum în tururile preliminare continentale.

continuare: gsp.ro