Politica localaStiri locale

Pesedistul Dediu reacție de mahala la adresa unui jurnalist, prin intermediul unui mesaj telefonic

Reacție de mahala din partea consilierului PSD Mihai Dediu, la adresa unui jurnalist de la Actualitatea Tv și NewsPascani.com. Prin intermediul unui mesaj telefonic, alesul local l-a catalogat drept boschetar pe jurnalistul Marius Parteni.

În urmă cu câteva zile, după un articol în care NewsPascani.com arăta că social-democratul a emis mai multe facturi către Primăria Pașcani în ultimii ani de zile, Mihai Dediu trimite următorul mesaj telefonic.

„Măi boschetarule! Tu nu reprezinți pe nimeni decât un escroc șantajist”, este mesajul trimis de pe numărul de telefon 0767.776.080.

Astăzi, în plenul comisiei juridice, unde s-a discutat pe marginea proiectelor de pe ordinea de zi a ședinței ce va avea loc marți, 31 august 2021, jurnalistul care a primit mesajul l-a citit cu voce tare, pentru a fi auzit și de ceilalți consilieri din sală.

„Nu știu cum să îți explic, telefonul nu mai este de multă vreme”, a spus consilierul Dediu.

După ședința comisiei, de pe același număr de telefon au fost inițiate alte două apeluri telefonice, la care nu răspundea nimeni.

Actualitatea Tv și NewsPascani.com solicită organizației PSD Pașcani să explice dacă se identifică cu afirmațiile consilierului PSD și să sancționeze derapajele acestuia.

sursa: newspascani.com