GeneralSocialStiri locale

Cei doi pășcăneni care s-au înjunghiat aseară au fost transferați la un spital din Iași.

Polițiștii fac cercetări în cazul scandalului care a izbucnit aseară într-un spațiu comercial de pe scările mici. Trecătorii au fost cei care au anunțat autoritățile, alarmați de țipetele care se auzeau din clădire.

”Ieri, 30 august, în jurul orei 18.00, am fost sesizați despre faptul că dintr-o clădire din municipiul Pașcani se aud strigăte. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au fost identificați doi bărbați de 56, respectiv 47 de ani, iar din primele cercetări efectuate a rezultat că aceștia s-ar fi agresat reciproc. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar cercetările continua”, conform Biroului de Presă din cadrul IPJ Iași.

Aseară, la fața locului au ajuns echipaje de la  Serviciul de Ambulanță și SMURD Pașcani. Cei doi pășcăneni au fost transportați în stare gravă, cu multiple răni, în Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal. Ulterior au fost transferați la spitalul ”Sf Spiridon” Iași. Din primele informații conflictul ar fi pornit de la un litigiu asupra unei proprietăți.

sursa: newspascani.com