Sport

Jucătorii nu l-au mai vrut pe Dan Petrescu? „S-a văzut altă abordare, o altă atitudine și asta mie îmi dă de gândit”

Jocul CFR-ului s-a schimbat vizibil în bine, la primele partide cu Edi Iordănescu. Campioana a învins la Iași fără probleme, iar apoi a făcut un joc apreciat, în deplasarea cu Young Boys Berna. Asta în condițiile în care clujenii aveau înaintea acestor jocuri, CFR avea 4 partide fără gol marcat.

Schimbarea radicală a jocului îi dă de bănuit lui Vasile Miriuță, fost antrenor la CFR, că jucătorii au așteptat o schimbare de antrenor.

Jucătorii nu l-au mai vrut pe Dan Petrescu? Ce spune Vasile Miriuță despre schimbarea antrenorului de la CFR

„Partidă bună, spre foarte bună. S-a văzut altă abordare, o altă atitudine și asta mie îmi dă de gândit, sincer. Sută la sută au fost tensiuni între jucători și Dan Petrescu. A fost o ruptură, părerea mea. E inadmisibil, după părerea mea, în câteva zile după plecarea lui Petrescu să faci un meci foarte bun la Iași și astăzi o partidă extraordinară. Jucătorii au arătat altfel, cu mult mai bine”, a spus Vasile Miriuță, la Look Sport.

Cel care a preluat recent funcția de director tehnic al echipei Minaur Baia Mare crede că CFR a făcut la Berna cea mai bună partidă din acest sezon.

„Vreau să felicit echipa, au făcut o partidă bună, spre foarte bună. Meritam să ne calificăm. Au început foarte bine partida, combinații în viteză, execuții foarte bune, am venit cu fundașii laterali, am creat superioritate pe benzi. Merită felicitări băieții, chiar dacă a fost o înfrângere a fost nemeritată. Să dai așa penalty e o catastrofă”, a spus Miriuță.

sursa: prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *