AdministratieStiri locale

Viceprimarul Rățoi: „Asfaltarea va începe când vine domnul Popa din concediu”

Lucrările de refacere a carosabilului pe străzile din Pașcani vor fi demarate după întoarcerea șefului Gospodăriei Comunale din concediu. Declarația a fost făcută de viceprimarul Cristian Rățoi, în conferința de presă susținută ieri.

 Acesta a fost întrebat de un jurnalist dacă Primăria a achiziționat mixtură asfaltică pentru reparea gropilor din asfalt și care este termenul preconizat pentru demararea lucrărilor.

„Când se întoarce domnul Popa, săptămâna asta din concediu, cu asta vom începe. Toate străzile care sunt cu găuri vor fi astupate și vor trebui reparații masive pe strada ”Ion Creangă” pe unde a fost deviat traficul când s-a asfaltat strada ”Grădiniței”. Chiar și aici în Lunca vom avea câteva intervenții, apoi vom avea trotuarele spre Școala 2, și cel de la Poliție în spre lac. În momentul în care ne apucăm, vă chemăm să vedeți exact ce și cum,” a declarat Cristian Rățoi, viceprimarul Municipiului Pașcani.

Primăria mai are la dispoziție doar câteva luni până când sezonul rece să-și facă simțită prezența, astfel că aceste lucrări ar trebui urgentate.

sursa: newspascani.com