AdministratieStiri locale

Gropi și noroi, în urma lucrărilor de extindere a rețelei de gaz, în Gâștești. Executantul somat să intervină!

Reprezentantul firmei care a executat lucrările de extindere a rețelei de gaz metan, în suburbia Gâștești, a fost chemat astăzi de șefii Primăriei Pașcani, la discuții.
Firma a fost somată să refacă în regim de urgență, zonele unde s-a intervenit.

Vineri, pe rețele de socializare au apărut imagini cu autoturisme care au rămas suspendate, din cauza gropilor neacoperite. Accesul către proprietățile oamenilor a fost blocat, iar ca urmare a ploilor, noroiul face imposibilă deplasarea.

Cetățenii sunt extrem de nemulțumiți. Ei spun că lucrările au încetat până în alegeri, după care au fost reluate.

În această dimineață, executantul lucrării a trebuit să dea explicații primarului Marius Pintilie și viceprimarului Cristian Rățoi. A urmat mai apoi o deplasare în teren.
A fost adus balast, iar o echipă de muncitori a trecut la împrăștierea acestuia, în zonele afectate.

“Lucrările nu sunt încheiate. Zonele unde se realizează investiția sunt predate constructorului. Ținând cont că vorbim de drumuri publice, accesul spre proprietăți, trebuiau să țină cont de aceste lucruri. Le-am solicitat să refacă în regim de urgență zonele afectate”, ne-a precizat primarul municipiului.

Situația semnalată de cetățeni în această perioadă este similară cu cea din luna octombrie. Și atunci cetățenii s-au declarat nemulțumiți de cum execută lucrările muncitorii.Pământul săpat a blocat unele proprietăți, iar în momentul în care era îngropată conducta, terenul nu era adus la starea inițială.

sursa: newspascani.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *