EntertainmentNews

Serialul de pe Netflix care va doborî un record de vizualizări. Zeci de milioane de oameni l-au văzut

“Lupin”, un serial dedicat personajului fictiv Arsene Lupin, interpretat de actorul Omar Sy, este pe cale să stabilească un record de vizionări pentru o producţie franceză pe platforma Netflix.

Mai exact, serialul ar putea fi urmărit în aproape 70 de milioane de locuinţe din lumea întreagă, potrivit unor estimări realizate de compania americană de streaming şi publicate marţi, informează AFP.

Potrivit reprezentanţilor Netflix, până pe 5 februarie – în primele 28 de zile după lansare -, 70 de milioane de familii vor fi urmărit serialul TV, confirmând o informaţie apărută pe site-ul 20 Minutes.

“Lupin” va detrona astfel miniseria TV “Le Jeu de la dame”, una dintre cele mai urmărite producţii din istoria platformei americane, care a fost vizionată de 62 de milioane de persoane.

“70 de milioane, ce nebunie! Sunt atât de mândru că ‘Lupin’ este primul serial francez produs de Netflix care are un atât de mare succes internaţional! Fără voi, acest lucru nu ar fi fost posibil. Mulţumesc tuturor!”, a scris, entuziasmat, actorul Omar Sy într-un mesaj publicat pe contul lui de Twitter.

Produs de celebrul studio Gaumont şi compus din 10 episoade, serialul “Lupin” s-a clasat pe primul loc în topul vizionărilor din 10 ţări, inclusiv în Brazilia, Vietnam, Argentina şi Spania.

Confirmând amploarea acestui fenomen, cartea din care s-a inspirat serialul TV, scrisă de Maurice Leblanc, a ajuns pe primul loc în topul vânzărilor pe site-ul francez al grupului Amazon.

Sursa: Agerpres