AdministratieStiri locale

Contract pe viață la conducerea clubului CSM Pașcani! Directorul clubului are contract de muncă pe perioadă nedeterminată, nu contract de management!

Alegerea pe viață a lui Florin Iordache ca președinte al Consiliului Legislativ a stârnit reacții puternice în societate, însă acest caz nu este unul singular. La Pașcani, Bogdan Mandric, directorul Clubului Sportiv Municipal, este angajat pe perioadă nedeterminată. Acesta are încheiat un contract de muncă, nu unul de management așa cum cere legea celor care ocupă o astfel de funcție.

Fără un contract de management și fără criterii de performanță stabiliți, directorul CSM Pașcani nu poate fi evaluat și destituit chiar dacă echipa de fotbal CSM Pașcani este ciuca bătăilor în Liga 3, acolo unde deși a retrogradat de 3 ori a fost reprimită din lipsă de competitori.closevolume_off

Bogdan Mandric s-a angajat la CSM Pașcani ca muncitor calificat, urmând în paralel cursurile unei facultăți. În 2013, în luna februarie, clubul sportiv a organizat un concurs de promovare internă pentru funcția de director. În documentele clubului, dar și ale consiliului local, concursul a fost organizat în baza „Regulamentului de organizare și desfășurare a examenului de promovare în funcții a personalului contractual, încadrat în funcții cu nivel de studii inferior, care a absolvit o formă de învățământ superior de lungă sau de scurtă durată”.

continuare: newspascani.com