GadgetsTehnologie

Samsung Galaxy S21+ apare într-un nou clip hands-on alături de iPhone 12 Pro

Data trecută vedeam în exclusivitate primul hands-on cu noul Samsung Galaxy S21+. Au trecut doar două zile de atunci, iar astăzi vedem telefonul în comparație cu un iPhone 12 Pro.

Videoclipul a fost postat tot pe canalul Random Stuff 2 de pe Youtube și redistribuit pe Twitter de către @OnLeaks

Telefonul, care ar trebui să măsoare 6.7 inch în diagonală este pus lângă un iPhone 12 Pro care măsoară 6.1 inch în diagonală. Observăm că telefoanele sunt foarte similare din punct de vedere al dimensiunilor. Totuși, Galaxy S21+ impresionează prin raportul corp-ecran, obținut prin intermediul marginilor foarte subțiri.

Tot în același clip putem vedea interfața camerei lui Galaxy S21+ care nu suferă modificări vizibile. Deși calitatea clipului este îndoielnică, youtuber-ul ne-a pus la dispoziție și o scurtă comparație foto. Vedem că modelul reușește să surprindă destul de multe detalii.

Ca un reminder, Galaxy S21 și Galaxy S21+ împărtășesc același setup triplu pe spate:

  • Ultra wide: 12MP
  • Principală: 12MP
  • Telephoto: 64MP

Totodată, modelul din imagini este SM-G996U, echipat cu procesor Snapdragon 888. În clipul trecut am văzut și un test benchmark realizat în Geekbench 5. Terminalul a obținut 1115 puncte în testul Single-Core și 3326 puncte în testul Multi-Core

Samsung Galaxy S21+ este așteptat alături de Galaxy S21 și Galaxy S21 Ultra pe 14 ianuarie 2021. Totodată, atunci vom vedea și noile căști Galaxy Buds Pro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *