GadgetsTehnologie

Apple iPhone 12 Pro Max: Hardware căpătuit, minus baterie şi refresh rate

Anul 2020 e important pentru Apple, fiind cel în care a trecut la refresh rate de 120 Hz… pe tablete. Telefoanele se mulţumesc să treacă la 5G, iar în cazul lui iPhone 12 Pro Max un salt important este şi cel la capitolul optic. Despre ce e vorba aflaţi mai jos.

Video-review iPhone 12 Pro Max, secțiunea Hardware

Începem cu un corp din sticlă şi metal, acum certificat IP68 pentru o scufundare mai adâncă în apă. Avem scut ceramic pe fata pentru rezistenţa la scăpări, apărând un ecran de 6.7 inch Super Retina XDR OLED, cu HDR10 şi rezoluţie de 2778 x 1284 pixeli. Păstrează din păcate bretonul şi are muchi cam groase, dar măcar are Dolby Vision şi o gamă largă de culori, plus suport 10 bit. La interior se afla procesorul de 5 nm Apple A14 Bionic, alături de 6 GB RAM şi 128, 256 sau 512 GB stocare.INFORMAȚII GENERALE

Avem şi baterie de 3.687 mAh, care nu pare de ajuns în ziua de azi, când nici bateriile de 5000 mAh nu mai fac faţă provocărilor. În acel breton mai sus menţionat găsim şi camera selfie de 12 MP, alături de senzorul 3D pentru deblocare facială şi Bokeh. În spate se afla o cameră quad, cu acest setup:

  • 12 MP, camera principală, senzor nou, dual Pixel PDAF, stabilizare Sensor Shift
  • 12 MP, telephoto, zoom optic 2.5x, stabilizare optică
  • 12 MP, ultrawide
  • sensor LiDAR
  • bliţ dual LED, dual tone

Camera din spate şi cea din fata filmează 4K la 60 FPS, cu sunet stereo. Apropo de sunet stereo, avem şi difuzoare stereo la bord, dar nu avem jack audio, cam de la iPhone 7 încoace. Pe partea de conectivitate există 4G, 5G, WiFi 6, Bluetooth 5.0, GPS, NFC şi portul Lightning. Avem şi încărcare rapidă la 20W pe fir şi wireless la 15W, plus suport de accesorii MagSafe. Pachet destul de atractiv, dar rivalii au mai multe atuuri.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *