Sport LocalStiri locale

„Cupa Vikingilor”, prima competiție de kick boxing organizată la Pașcani, un eveniment apreciat

Prima competiție de kick boxing organizată în premieră la Pașcani a fost un eveniment extrem de antrenat pentru orgnizatori, sportivi și publicul care a participat. Cea mai importantă centură a rămas la Pașcani, în vitrina clubului K1 Vikings Gym organizatorii competiției.

17 cluburi și 170 de sportivi au participat la competiția „Cupa Vikingilor”, care s-a desfășurat sâmbătă, 21 august, pe Stadionul Municipal. Competiția s-a desfășurat pe două categorii: copii și seniori.

Competiția destinată copiilor s-a desfășurat între orele 11.00 și 17.00. Locul I la nivel de cluburi, grație rezultatelor obținute, a revenit celor de la K1 Vikings Gym, urmați de Legend Iași și Scorpions Vaslui. 

De la orele 18.00 au intrat în ring seniorii. Conform paginii de Facebook a clubului cel mai important rezultat a fost obținut de sportivul Cristian Gălușcă. El şi-a apărat centura la 62 de kg, Gold Division.

„Centura a rămas la Pașcani, Cristian Gălușcă reușind un meci senzațional, chiar dacă în ultima perioadă nu s-a antrenat cum trebuie, având niște probleme ce nu au depins de el. Acest băiat a dat dovadă de o inimă de campion. Bravo Cristi, sunt ferm convins că tatăl tău de acolo de sus este mândru de tine și că drumul tău în acest sport abia este la început. Pe 27 august va lupta la Broșteni în cadrul galei BroFighting Kick boxing Mironescu. Sunt convins că și acolo va face un meci mare”.

La final au fost oferite diplome și celor care au contribuit, implicat și susținut financiar acest eveniment. 10% din valoarea biletelor vândute urmează să fie donate unui tânăr. 

sursa: newspascani.com