LatestSport

Dinamo e ca și falimentată.

Dinamo este o stare de spirit în România, iar suporterii roș-albi refuză să lase echipa din „Ștefan cel Mare” să moară, după ce jucătorii și angajații de la Săftica nu au primit niciun salariu de mai multe luni.

Pablo Cortacero a dat bir cu fugiții din România și după ce a anunțat în repetate rânduri că va trimite bani din Spania către club, în cele din urmă niciun oficial al „câinilor” nu-l mai crede.

Cetățeanul spaniol în vârstă de 42 de ani fost deja înlocuit din fruntea Consiliului de Administrație, iar Alejandro Couto a fost și el schimbat din funcția de director general.

Câțiva jucători au denunțat deja contractele cu Dinamo, au plecat de la echipă și vor câștiga sume importante în urma litigiilor.

Dinamo, spre faliment: „Dacă nu o să vină cineva să bage bani, se va închide prăvălia”

ProSport vă informează că pe picior de plecare din „Ștefan cel Mare” sunt și alți fotbaliști, iar președintele AFAN, Emilian Hulubei ne-a oferit amănunte. „Am fost căutați de majoritatea jucătorilor de la Dinamo, atât români, cât și străini. Am fost în permanentă colaborare și cu sindicatul jucătorilor din Spania. Foarte mulți dintre ei își vor depune memorii și le vor câștiga mai mult ca sigur la FIFA.

Acolo vor primi câștig de cauză pentru tot contractul. Cine va prelua clubul, automat trebuie să le plătească și acordurile acestor jucători, iar salariile lor nu sunt mici.

Dacă nu o să vină cineva să bage bani, se va închide prăvălia. Sunt datorii foarte mari și se acumulează în continuare. Este jale la Dinamo, dar poate că totuși situația se va rezolva dacă se va găsi cineva să investească. Însă acel cineva va avea de achitat și foarte multe datorii. Unii dintre jucătorii care ne-au contactat pe noi la AFAN vor să plece liberi, dar alții își vor și banii”, a explicat Emilian Hulubei.

„Ar trebui depusă o garanție pentru salariile jucătorilor!”

În continuare, Elimian Hulubei a precizat: „Din păcate situația este gravă la Dinamo și nu mai este niciun secret acest lucru. Se va alege praful. Dacă nu vine cineva să investească, jucătorii nu vor mai sta.

Investitorul ar trebui să depună la FRF o garanție pentru salariile fotbaliștilor pentru cel puțin un an de zile, dacă nu dorim să se mai ajungă ca-n situația actuală”.

sursa: prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *