EntertainmentLatest

„Indiana Jones 5”, lansat în 2022, când actorul Harrison Ford va împlini 80 de ani

Al cincilea lungmetraj din franciza „Indiana Jones” va fi lansat în 2022, când protagonistul seriei, actorul Harrison Ford, va împlini vârsta de 80 de ani.

Producţia filmului regizat de James Mangold va începe în primăvara anului viitor, după ce a fost amânată din cauza pandemiei. Lansarea este prevăzută pentru iulie 2022.

Disney a făcut anunţul, specificând că proiectul este acum în fază de pre-producţie şi că va fi ultimul lungmetraj din serie.

„Suntem în faza de pre-producţie pentru următorul şi ultimul episod «Indiana Jones». Şi, desigur, Indy însuşi, Harrison Ford, va reveni să încheie călătoria acestui personaj legendar”, a spus preşedintele Lucasfilm, Kathleen Kennedy, care va fi producător.

Steven Spielberg, care a regizat primele filme din franciză va reveni, însă în rol de producător executiv.

Ford, acum în vârstă de 78 de ani, a interpretat prima dată rolul Indiana Jones în 1981. Succesul mondial a făcut ca personajul să revină în 1984, 1989, cu Sean Connery în rolul tatălui protagonistului, şi în 2008, cu Shia LaBeouf şi Cate Blanchett în distribuţie.

Al cincilea lungmetraj a fost anunţat în 2016 şi era prevăzut să fie lansat în 2019, însă proiectul a fost întârziat din cauza unor divergenţe între producători, scenarişti şi Spielberg, apoi din cauza pandemiei.

Sursa: News.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *