LatestPoliticaPolitica localaStiri locale

Proiecte importante blocate politic de primarul Marius Pintilie si consilierii PNL: zona de agrement la Peștișorul, parc industrial, aquapark la ștrand si centru de dializa

Legislativul pascanean a respins, prin vot, realizarea unor proiecte importante despre care toți politicienii au vorbit în campania electorala. Este vorba despre demararea unor studii de fezabilitate pentru parcul industrial al municipiului, pentru un centru de dializa, construirea unui aquapark la ștrandul municipal si a unei zone de agrement la lacul peștișorul. Toate au fost inițiate de consilierul PMP Sorin Olariu.

Aleșii locali au fost convocați în ședința extraordinara vineri 11 decembrie de la ora 11.00 la solicitarea consilierilor din opoziție pentru votarea lor. Ședința a avut loc în sala multifuncțională a Primăriei.

Doar unul din cele patru obiective de interes public a întrunit suficiente voturi. Este vorba despre cel cu privire la amenajarea unui zonei de agrement – “Lacul Peștișorul” , depus încă din luna iunie 2020. Inițiatorul a solicitat aprobarea pentru finanțarea unui studiu de fezabilitate cu privire la aceasta investiție.

Primarul Marius Pintilie a cerut consilierilor sa nu voteze proiectul dar a promis ca va fi cuprins în lista de proiecte odată cu aprobarea bugetului de anul viitor.

Consilierii liberali au anunțat ca nu vor vota proiectul din cauza unor presupuse probleme de forma. `De altfel, doar o comisie de specialitate din cele 4, a dat aviz pozitiv, fără ca cei care au contestat sa facă amendamentele necesare pentru a fi votat.

Realizarea studiului de fezabilitate pentru amenajarea lacului Peștișorul a fost aprobat de consilierii PSD si PMP dar si de Costel Stamatin de la Pro România în timp ce consilierii PNL si viceprimarul Cristian Rățoi s-au abținut.

continuare pe: bittv.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *