Stiri locale

Ceartă pentru un studiu ce nu se va putea realiza! Opoziția bifează o primă victorie

Prima greșeală în colaborarea de la nivel legislativ, dintre PNL și Pro România. Cel de-al doilea consilier, din echipa viceprimarului, a dat un vot favorabil pe marginea unui proiect ce nu avea aviz din partea aparatului de specialitate, al primarului.

Este vorba despre Costel Stamatin, de la Pro România. El a avotat alături de PSD și PMP, proiectul prin care se dorește aprobarea finanțării unui studiu de fezabilitate în vederea reabilitării și înființării unei zone de agrement, în municipiul Pașcani. La supunerea proiectului la vot, consilierul local a spus că este pentru proiect, punând astfel umărul la adoptarea acestuia.

Până la acest vot, consilierul Sorin Olariu (PMP), inițiatorul proiectului, a explicat că se impune adoptarea proiectului, deși aparatul de lucru din Primărie a explicat că nu poate fi vorba despre un studiu de fezabilitate. Olariu a acuzat actuala administrație că nu își dorește să pună în aplicarea proiectele, din campania electorală.

 Primarul Marius Pintilie i-a răspuns că soluția cu privire la modul în care trebuie amenajată zona de agrement din Parcul Peștișorul, ține de viziunea unor specialiși. El i-a mai atras atenția consilierului Olariu că pe baza unor fotografii nu se pot da soluții, dar și că în perioada cât era într-o alianță cu PSD nu a susținut un asemenea proiect.

Secretarul Irina Jitaru va face raport de nelegalitate pe margiena acestui proiect. Consilierul Stamatin nu și-a motivat votul.

sursa: newspascani.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *