LatestNewsSanatate

Raed Arafat: „Militarii vor fi implicați în realizarea anchetelor epidemiologice.

Secretarul de stat în MAI și șef al DSU Raed Arafat a confirmat că militarii vor oferi asistență în anchetele epidemiologice. Este vorba de 600 de cadre, care vor fi instruite, a precizat acesta.

Șeful DSU: „Militarii implicați în anchetele epidemiologice vor fi instruiți” / „Trebuie să vedem de ce nu a funcționat carantinarea în unele locuri”

„Implicarea militarilor este o propunere despre care s-a mai vorbit. De ceva timp premierul Nicolae Ciucă a propus această soluție. (…) A/ FGO fost acceptată de Ministerul Sănătății mai ales că nu suntem singura țară care a beneficiat de ajutor militar. Este un pas binevenit. Se va face un instructaj militarilor, iar ei se vor putea implica în realizarea anchetelor epidemiologice. Dacă sunt instruiți, vor ști ce au de făcut și în felul acesta vom putea crește baza noastră de date”, a comentat Arafat.

Raed Arafat demontează fake-news-urile despre vaccinul anti-COVID! „Trebuie să fim foarte atenți la dezinformări…”

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, marți, că în România circulă un fake-news legat de vaccinul anticoronavirus: se răspândește ideea că românii vor fi inoculați cu o variantă mai puțin eficientă decât cea distribuită în Marea Britanie, UE sau SUA.

Virusolog român: „SARS-CoV-2, un virus care a bătut toate recordurile! / Nu a fost creat în laborator” / Ce spune despre vaccinul anticoronavirus

Prof. dr. Viorel Alexandrescu, fost director al Institutului Cantacuzino din București, șef al Centrului Național de Referință pentru Gripă, spune că SARS-CoV-2 nu a fost creat în laborator, așa cum se vehiculează în unele medii.

sursa: gandul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *