LatestTehnologie

Samsung ar urma să lanseze 4 telefoane pliabile în 2021: două modele Z Flip şi două modele Z Fold

Circulă recent teoria că Samsung ar putea lansa un număr mai mare de pliabile în 2021 faţă de cel de până acum. În general scăpările indicau spre un Galaxy Z Fold 3, un Galaxy Z Flip nou şi un potenţial model Z Fold Lite. Ba chiar şi un Z Flip Lite îi luase locul în zvonistică. Azi lucrurile se mai clarifică puţin şi aflăm că vom avea două modele noi Z Flip şi două modele noi Z Fold la anul.

O publicaţie din Coreea de Sud scrie că Samsung va lansa 4 telefoane pliabile în 2021Galaxy Z Fold 3 ar urma să vină în două versiuni şi tot două are şi Z Flip 2. Toate cele 4 handseturi vor veni cu suport 5G. Samsung intra în zona telefoanelor pliabile în 2019, cu un Galaxy Fold care a trebuit regândit şi relansat. Învăţând din greşelile anului trecut, compania a lansat un Z Flip foarte bine primit de public, ba chiar cu şanse de a fi cel mai bine vândut telefon pliabil din 2020. Prețul de 2.999 lei de Black Friday a ajutat mult. 

Urmaşul său va fi un Z Flip 2 care ar putea creşte mărimea ecranului extern, în vreme ce un Z Flip Lite va încerca un nou segment de preţ. De la Z Fold 3 ne aşteptăm la un ecran mare la interior şi mare şi la exterior, la refresh rate de 120 Hz, camere superioare celor de pe Z Fold 2, dar şi la integrare de stylus, mai ales dacă seria Note dispare. Deja abundenţa de zvonuri despre un stylus pentru S21 Ultra indică acest lucru. Misterul pluteşte totuşi în jurul celui de-al patrulea telefon pliabil din 2021.

Teoretic ne-am gândit la un rulabil, altfel nu ştim ce ar aduce diferit încă o versiune de Z Fold 3. Poate vedem o separare între un Z Fold 3 clasic şi un Z Fold Note, axat pe stylus… Producţia pliabilelor noi începe prin vară şi lansarea ar avea loc în a doua jumătate din 2021.

sursa: mobilissimo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *