NewsPoliticaStiri locale

VIDEO | Primăria prinsă cu „gunoiul sub preș”. Consilierul pășcănean Sorin Olariu: „Să vă fie rușine, atâta lipsă de bun simț nu am mai văzut!”

Așa zisa groapă de gunoi revine în atenția publicului printr-o nouă postare făcută de consilierul local Sorin Olariu. Într-o filmare făcută de edil se poate observa cum vegetația uscată rezultată din toaletarea copacilor din municipiu este aruncată peste alte resturi menajere și date foc. Practic, potrivit lui Olariu, conducerea Primăriei a încercat să ascundă resturile menajere, deși promisese că le va căra din zonă, cu crengile date foc.

„Sunt la groapa de gunoi ilegală a Primăriei Municipiului Pașcani. Se pare că autoritățile locale, domnul primar și domnul viceprimar, nu au înțeles nimic. Domnul primar (Marius Pintilie-n.r.) nu este învățat să respecte legea, știm prea bine problemele pe care le are cu ocuparea domeniului public. Ceea ce mă miră pe mine este faptul că domnul viceprimar (Cristian Rățoi – n.r.) care zice că a făcut serviciu în slujba legii are fix aceeași atitudine. (…) Uitați cum se aduc resturile vegetale peste mormanul de gunoi care a fost acoperit. A fost pus deasupra, poate ia foc și reușesc să ascundă mizeria (…) Domniile lor nu respectă legea, dar un pic de bun simț nu aveți? Simplu puteți rezolva problema. Mergeți și achiziționați cu 35.000 lei o platformă, remorcă, care are un tocător pe benzină și o bandă transportoare. Te duci cu o mașină de la primărie la fața locului, ai toaletat și pui crengile în remorcă, le toci și nu mai ajungi în situația să depozitezi resturile vegetale haotic și ilegal. Să vă fie rușine, atâta lipsă de bun simț nu am mai văzut!”, spune consilierul local Sorin Olariu.

sursa: Jurnalul Regional