GadgetsTehnologie

Samsung Galaxy S21 vine cu încărcător la pachet… doar în China

După ce am văzut că în India se ofereau căşti AirPods gratuit cumpărătorilor de iPhone 11, acum aflăm că în China Samsung plusează cu un accesoriu extra la achiziţia de telefoane Galaxy S21. Cele 3 telefoane din această gamă au fost oferite la precomandă începând din această săptămână, iar chinezii au parte de o ofertă specială.

După cum ştiţi cele 3 smartphone-uri noi vin fără încărcătoare şi căşti în cutie. Pe unele pieţe totuşi Samsung a decis să ofere modelul de bază S21  cu un încărcător totuşi. Firma sud coreeană va avea o conferinţă de presă pe 18 ianuarie, urmând să anunţe preţurile pentru China şi ofertele speciale locale. Câţiva potenţiali cumpărători chinezi au întrebat un reprezentant Samsung de la Servicii Clienţi cu privire la încărcătorul din cutie pentru seria S21. Acel reprezentant a confirmat că S21 va avea încărcător la pachet, fără a menţiona totuşi detalii despre S21+ sau S21 Ultra.

Posibil să fie o eroare din partea sa, sau un bonus pentru publicul din cea mai populată ţară din lume. Trebuie spus că înainte de prezentarea celor 3 telefoane, ele au fost re certificate de către autoritatea 3C pe 8 ianuarie. S21 şi-a păstrat datele, dar S21+ şi S21 Ultra au avut schimbată menţiunea de încărcător de la „standard” la „opţional„. Varianta din Hong Kong de Galaxy S21 are deja preţul dezvăluit şi alte detalii şi ea la rândul său vine cu încărcător.

Celelalte două modele nu au primit aşa ceva. Personal mă aştept ca mulţi retaileri şi operatori să pluseze cu încărcătoare bonus în multe ţări de pe glob.