AdministratiePolitica localaStiri locale

Consilierul Sorin Olariu lăsat în afara Consiliilor de Administrație, a unităților de învățământ din Pașcani

Astăzi s-a decis componența Consiliilor de Administrație ale unităților de învățământ din Pașcani. Votul a  fost dat în Consiliul Local într-o ședință extraordinară ce a avut loc în această dimineață.

Astfel, din cei 19 consilieri, doar 17 au fost delegați să reprezinte interesele municipalității în aceste consilii de administrație, Cristian Rățoi fiind incompatibil să ocupe o astfel de funcție, dată fiind calitatea sa de viceprimar, iar Sorin Olariu nu a reușit să acumuleze voturile necesare, susținerea sa din partea PSD nefiind suficientă pentru a-l învinge pe candidatul susținut de alianța PNL Pro România.closevolume_off

În urma votului, la Colegiul Național „Mihail Sadoveanu” vor fi prezenți în Consiliul de Administrație, Monica Pleșcan (PNL), Costel Stamatin (Pro România) și Mihai Dediu (PSD).

La Colegiul Tehnic „CF Unirea” au fost delegați în conducerea școlii Mihaela Spiridon (PNL) și Ciprian Pintilie (PSD), în timp ce la Liceul Teoretic „Miron Costin” reprezentanții municipalității sunt Mihai Vîrlan (PNL), Petronica Constantinescu (PNL) și Vlad Macovei (PSD).

La Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc” reprezentarea municipalității este următoarea în conducerea instituției de învățământ: Bogdan Agafiței (PNL) și Liliana Perțu (PSD), iar la Liceul Tehnologic „Nicolaie Iorga” în Consiliul de Administrație vor fi prezenți Constantin Nemțanu (PNL) și Vasile Haldan (PSD).

La Școala Gimnazială „Iordache Cantacuzino” au fost numiți Cătălin Conache (PNL) și Gabriela Nedelcu de la (PSD), în timp ce la Școala Gimnazială Lunca a fost votat Dumitru Pantazi, iar la cea din Gâștești a fost delegat Dan Zăgan (PNL).

continuare: newspascani.com