NewsTehnologie

Peste 1,4 miliare de apeluri au avut loc prin intermediul WhatsApp, de Revelion

Peste 1,4 miliarde de apeluri au fost realizate cu WhatsApp, în întreaga lume, de Revelion.

Facebook a anunţat un set impresionant de date privind utilizarea produselor sale, care s-au bucurat de o creştere masivă a utilizării în ultima zi a lui 2020, pe fondul pandemiei, transmite News.ro.

Pentru că nu au putut ori au evitat să fie împreună de Revelion, oamenii au luat calea soluţiilor digitale de comunicare. Cu peste două miliarde de utilizatori, WhatsApp a fost, ca de obicei, una din cele mai folosite aplicaţii pentru a lua legătura cu cei dragi.

În ziua din ajunul Revelionului, WhatsApp a procesat peste 1,4 miliarde de apeluri audio şi de voce, spune Facebook, care menţionează că cifra reprezintă o creştere cu peste 50% faţă de anul anterior.

Gigantul american mai spune că a prevăzut spike-ul din ultima zi a anului trecut şi a luat măsuri speciale pentru ca infrastructura WhatsApp şi a celorlalte produse ale companiei să facă faţă numărului foarte mare de apeluri simultane.

Într-adevăr, spre deosebire de clasicele probleme cu reţelele operatorilor din noaptea de Revelion, serverele Facebook au făcut faţă fluxului mare de apeluri şi nu au împiedicat oamenii să comunice.

Totodată, compania americană anunţă că, în aceeaşi ultimă zi a anului trecut, au fost realizate peste 55 de milioane de transmisiuni live pe Instagram şi Facebook.

Sursa: News.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *