EntertainmentLatest

Un actor cunoscut pentru rolul din franciza Star Wars a murit

Actorul  cunoscut pentru interpretarea personajului Boba Fett în seria de filme Star Wars a murit, joi, la vârsta de 75 de ani, informează BBC și The Guardian. Jeremy Bulloch a murit în spital din cauza unor complicații survenite în lupta sa de ani de zile cu Boala Parkinson.

Bulloch a interpretat rolul vânătorului de recompense Boba Fett în filmele „The Empire Strikes Back” (1980) și „Return of the Jedi” (1983).

Anunțul decesului a fost făcut de agentul său: „Anunțăm cu tristețe moartea actorului Jeremy Bulloch. A murit liniștit, în spital, înconjurat de familia sa. Jeremy a avut o carieră lungă și fericită de peste 45 de ani. A fost devotat soției sale, celor trei fii și celor 10 nepoți cărora le va lipsi foarte mult. Cerem să le fie respectată viața privată în acest moment atât de dificil”.

Bulloch, originar din regiunea Leicestershire, Anglia, a interpretat roluri și în filme din seria James Bond și în câteva episoade ale serialului Doctor Who.

Colegii săi actori din seria originală Star Wars, printre care Mark Hamill (Luke Skywalker) și Billy Dee Williams (Lando Calrissian) au transmis mesaje de condoleanțe familiei.

De pe contul de Twitter oficial al francizei Star Wars a fost trimis, de asemenea, un mesaj de condoleanțe – „Ni-l vom aminti nu doar pentru interpretarea iconică a legendarului personaj, dar și pentru spiritul său cald și generos care au devenit o parte importantă a bogatei sale moșteniri”.

sursa: digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *