LatestSport

Ce trebuie să se întâmple ca Mbappe să ajungă la Real Madrid. Rivala Barcelona, implicată direct

Kylian Mbappe ar putea ajunge, în cele din urmă, la Real Madrid, însă mutarea are legătură cu Barcelona.

Mai exact, potrivit publicației spaniole As, dacă PSG este eliminată de Barcelona în optimile Champions League, atacantul de 21 de ani nu mai este dispus să rămână la PSG.

Obiectivul francezului este să câștige cu PSG trofeul cel mare în Liga Campionilor, însă dacă acest lucru nu se întâmplă în acest sezon, aventura sa pe Parc des Princes va lua sfârșit.

Cum poate ajunge Kylian Mbappe la Real Madrid, cu „ajutorul” Barcelonei

În sezonul trecut, PSG a jucat finala cu Bayern și a pierdut cu 0-1. Lacrimile pe care le-a vărsat Mbappe la acea vreme vor fi de nesuportat dacă și de această dată se întâmplă la fel.

Mai ales că, după acea finală pierdută, Mbappe a cerut public ca echipa să facă transferuri pentru a fi în stare să ia marele trofeu.

Mbappe a tot amânat prelungirea contractului cu parizienii, cu toate că directorul sportiv Leonardo a spus și public că obiectivul echipei pe acest final de sezon este prelungirea cu starurile echipei.

Mbappe ar putea deveni cel mai scump transfer din istoria lui Real Madrid

Real Madrid abia așteaptă, mai ales după ce l-a dorit de mai mult timp. Este de așteptat ca transferul să fie cel mai scump din istoria madrilenilor, dacă nu chiar cel mai scump din istoria fotbalului.

Sursa citată susține însă că o astfel de operațiune necesită multă răbdare. O plecare a sa ar fi de înțeles în aceste condiții, mai ales că ar urma să fie antrenat de idolul său, Zinedine Zidane.

Iar pentru Real Madrid ar fi un transfer strategic, care, pe lângă suma cheltuită, va aduce și venituri mult mai mari Realului. În același timp, sosirea lui Mbappe ar urma să survină odată cu inaugurarea noului stadion Santiago Bernabeu.

sursa: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *