LatestNewsTehnologie

Serviciile Google au picat! Google Classroom, Gmail, Youtube și Magazinul Play sunt momentan indisponibile


Facebook
TwitterPinterestGoogle+

[UPDATE 14.12.20]ora 14:40 – Serviciile Google pare-că și-au revenit, inclusiv Google Classroom. Totuși, vă recomandăm să vă schimbați parola contului Google, nu este exclus să fi fost un atac de tip data breach, iar multe dintre conturi să fie compromise.

[Articol inițial – 14.12.20] Suntem obișnuiți să folosim servicii de gaming, cloud, video streaming, în fiecare zi și ne așteptăm ca acestea să funcționeze imediat, fără întârzieri. Iată că astăzi suntem surprinși de faptul că serviciile Google au picat

Colegul nostru Ervin a întrebat pe grupul nostru de Facebook – Mobilissimo, dacă și alți utilizatori întâmpină dificultăți. Răspunsul a fost afirmativ, mai mulți membrii raportând probleme

Google Service

Nu ne referim la un caz izolat precum Youtube cum s-a mai întâmplat în trecut. De această dată nu pot fi folosite multiple servicii, printre care Gmail, Youtube, Google Drive, Google Docs, Slides și nici măcar Google Play. 

Cel mai important însă: Google Classroom nu este disponibil. Mii de elevi și profesori se bazează pe acest serviciu pentru susținerea cursurilor online, fiind foarte ușor de accesat pentru cei mici.

Serviciile au picat la ora 13:47 și nu știm când vor reveni. Pentru a verifica când revin serviciile puteți utiliza site-ul downdetector. Vom reveni cu update îndată ce acestea vor reveni la normal.

sursa: mobilissimo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *