LatestSport

Gigi Becali vrea doi jucători la FCSB, dar înainte face ”curățenie”: a renunțat la fotbalistul cu cinci selecții la națională

Gigi Becali a renunțat la primul fotbalist în această iarnă

Gigi Becali are în plan să-i transfere pe Ronaldo Deaconu (23 de ani, 450.000 de euro)și Dumitru Cardoso (29 de ani, 700.000 de euro), de la Gaz Metan, dar până la oficializarea unor mutări a decis să se despartă de un jucător.

Gabriel Enache (30 de ani) și-a luat la revedere de la colegi înaintea meciului cu Sepsi și va părăsi FCSB gratis, devenind astfel liber de contract, potrivit Fanatik.

Cotat la 250.000 de euro, potrivit transfermarkt, fotbalistul de bandă dreaptă a semnat pe 24 septembrie, dimineața, iar seara a fost titular în jocul cu Slovan Liberec (scor 0-2), din Europa League.

Enache, care venise liber de contract după ce îi expirase înțelegerea cu Qyzyljar SK Petropavlovsk, din Kazahstan, a semnat cu FCSB pe fondul crizei de efectiv a bucureștenilor, apărute din cauza focarului de COVID-19.

Gabriel Enache, 180 de minute și un cartonaș galben în trei luni la FCSB

În afara partidei cu cehii, Enache a mai prins un singur joc pentru FCSB, o altă înfrângere, 2-5 cu Poli Iași, în Liga 1. În acel meci a primit un cartonaș galben, în minutul 85.

De atunci a mai fost de cinci ori pe bancă, fără să bifeze niciun minut, iar în ultimele etape a dispărut complet din calculele lui Toni Petrea. Mai exact, din 7 noiembrie, de la disputa cu FC Botoșani (4-1 pentru FCSB), Enache nu a mai fost inclus niciodată în lotul de 18. 

Gabriel Enache s-a înțeles cu Gigi Becali pentru un contract valabil pe numai trei luni, perioadă care a expirat. Fotbalistul cu cinci selecții în naționala României își încheie astfel a doua aventură la FCSB, după cea din 2016-2018.

  • 500.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru Gabriel Enache, în 2016
  • 2,3 milioane de euro valora fotbalistul în decembrie 2014
  • Mioveni, Astra, Rubin Kazan, Partizan Belgrad, Dunărea Călărași sunt formațiile din CV-ul lui Enache
Gabriel Enache

sursa: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *